Az ELCOM KFT kiállítóként vett rész a méltán nemzetközi hírű és fontosságú víz témakörhöz kapcsolódó BWS (Budapest Water Summit) rendezvényen november végén. Kiállítási témakörünk - az általános vízügyi szakmai területeken túl - egy speciális agráripari kérdéskörhöz tartozó szakterülethez, a talajnedvességhez kapcsolódott. Egyedülálló térinformatikai megoldást mutattunk be, melynek segítségével a felszín alatti virtuális térben tesszük „láthatóvá” a talajban levő nedvesség eloszlását a vizsgált tér pontjaira, vagy szelvényére vonatkozóan.
A hazai gázellátást biztosító egyik legnagyobb földalatti gáztározón az ELCOM KFT megtervezte a katódvédelem automatizálását, távfelügyeletét. A kivitelezés első üteme megtörtént az ősz folyamán. A megoldás jelentősen növeli a gáztovábbítás biztonságát a földfelszín alatti fém csővezetékeken.
Tájékoztatjuk Tisztelt Megrendelőinket, hogy a DECRA Certification Gmbh tanúsítvánnyal igazolja, hogy az ELCOM KFT bevezetett egy egészség, biztonság és környezet irányítási rendszert, ami megfelel a Vállalkozók Biztonsági Tanúsítványa (SCC** - korlátozás nélküli) normatívák szerint az SCC 2011 évi szabványosított irányelveinek. A tanúsított terület: irányítástechnikai, elektronikai tervezés, kivitelezés.
Cégünkről
Bemutatkozás

Magyarországon 1982-ben vált lehetővé, hogy magánvállalkozások alakuljanak. Kihasználtuk ezt a számunkra akkor alapvetően új lehetőséget és létrehoztuk az ELCOM-ot, amely a mai napig is saját erőből prosperál, immár 35 éve.

 

Az ELCOM név jól reprezentálja, hogy vállalkozásunk milyen munkák felé orientálódott az elmúlt években. Az angol nyelvből adoptált ELECTRONICS and COMMUNICATION szavak kezdő szótagjaiból kialakított fantázianév utal a fő tevékenységi köreinkre, amely általában kötődik az elektronikához és az elektronikus kommunikációhoz.

Valójában tevékenységi körünk a következő témaköröket érinti:

 

Műszaki tervezés, tanácsadás
Műszaki tesztelés és elemzés
Műszaki, természettudományi kutatás és kísérleti fejlesztés
Szoftverkészítés, szaktanácsadás, ellátás
Hardver szaktanácsadás, installálás
Speciális rendeltetésű berendezések gyártása
Rendszerintegráció: villanyszerelés, elektronika, informatika

 

Cégjegyzék szerinti főtevékenységünk:
"Ipari folyamatirányító rendszerek készítése"

 

Céginformációk:

Adószám: 10674701-2-14
Cégjegyzékszám: 14-09-002637
Bankszámlaszám: (K&H Bank) 10403909-39012197-00000000

 

Kezdőoldal | Cégünkről | Szolgáltatásaink | Referenciáink | Kapcsolat | Pályázat
© 2009-2024., ELCOM Kft. Minden jog fenntartva | Web development: Elcom Kft.